Ботев стартира сезона само с един нов играч

Автор:
Петък, 08 Август 2008 18:58

От клуба се надяват стадиона да бъде лицензиран идната седмица, фенове плашат Христолов

Автор plovdiv-online 

ImageБотев започва първенството на А група само с един нов играч - камерунският таран Алфред Мапока. В същото време клубът се раздели с Георги Христов и Георги Какалов, и защинтикът Николай Димитров. Борислав Караматев и Красимир Кръстев пък са извадени от състава за домакинството на Черноморец Бургас, заради отказа си да удължат договорите си с клуба, изтичащи през лятото на 2009 година, съобщи изпълнителният директор Борислав Димитров. Мачът с бургазлии ще се играе в Сливен, където са командировани 150 полицаи заради заплахи от страна на ултраси на Ботев да не допуснат президента Димитър Христолов до стадиона.

Подписалият договор с жълто-черните Омониге Темиле няма право да играе в официални срещи 4 месеца заради проблеми с досегашния си клуб Криля советов. Ботев търси поне още един класен централен нападател за първенството.
Борислав Димитров добави, че клубният стадион "Христо Ботев" е ремонтиран и готов за лицензиране, което се надява да се случи идната седмица. Ботев ще изпрати благодарствени телеграми до фирмите КЦМ, "Хъс", "Коев" и "Арнаудов", както и до Община Пловдив, участвали в ремонта.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм