На "сините" им пречат галошите

Автор:
Събота, 05 Март 2016 18:57
На "сините" им пречат галошите

Има една много хубава поговорка, която гласи:"На кривия крак - галошът му пречи". Разбира се, тази мъдрост има и други варианти, но специално за Георги Иванов-Гонзо тя важи във всички посоки.

След равенството 1:1 между Локо и "Левски" спортният шеф на "сините" се изцепи, че на такава нива, каквато е теренът на "Лаута", и с плажна топка не може да се играе. Вярно, че тревата не е от най-добрите, но при тези условия игра и Локо. Грозното в случая е, че Гонзо се нахвърля срещу Локо, макар че точно на тази нива стана играч и проби във футбола. Но пропусна да се нахвърли срещу домакините от "Черно море", когото "Левски" победи преди два кръга, макар че теренът е направо ужасен. Може би, защото там е бил треньор и 'Черно море" му е по-скъп.

Това всъщност е поредното ореваване на орталъка от ръководството на измисления отбор на народа, който носи вреди на родния футбол. Най-напред си скъсаха задниците да се оплакват, че са им отнели точки след изхвърлянето на "Литекс" от групата. Точки отнеха и на други отбори, тъй като така повелява регламентът. А изваждането на :Литекс" стана след скандален мач именно с "Левски", като главните герои бяха съдията и "сини" футболисти. Преди пролетния кръг пък зарониха сълзи, защото лоши хора им пречели за селекцията. Сега крив бил теренът. А утре ще хвърлят вината за поредната издънка върху папата.

А истината е съвсем простичка. Въпреки стотиците хиляди евро, които потроши "Левски" за селекция, от космоса се вижда, че това е един елементарен отбор, който разчита на милостта на съдиите. Така например вчерашният арбитър Цветан Кръстев подмина две дузпи за Локо. Имаше и други нарушения срещу домакините, които арбитърът не посмя да свири. Добре че Ванче Траянов вкара гола от халите, защото съдията можеше да измисли някаква ситуация и да отмени попадението.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм