Зарков: Федерацията мрази Владо Николов

Автор:
Вторник, 23 Февруари 2016 18:02
Зарков: Федерацията мрази Владо Николов

Радвам се, че се появи още един привърженик на родния волейбол, който бръкна сериозно с пръст в дълбоката рана на най-обичания спорт у нас. Радвам се, защото срещнах подкрепа в лицето на журналиста Владо Зарков, който явно страда от случващото се във волейбола ни. Радвам се, защото моите "редактори" и "приятели" вече ще имат и друг любимец, с когото да си чешат езиците и да запълват свободното си време.
Аз никога не съм виждал Владимир Зарков, но сериозно му стискам ръката за казаното в "7 дни волейбол" със заглавие "Аман! Федерастия до шия и кал по гърба!". И се надявам, че няма да ми се разсърди, ако не се съглася с някои неща в написаното. Всъщност - те са две. Първото е обвинението му, че федерацията мрази Владо Николов. Това не е точно така, защото Данчо Лазаров и по-голямата част от марионетките му мразят най-напред себе си и после целия свят. Владо, нали не си забравил защо Любо Ганев беше махнат като вицепрезидент. Ще припомня, че той беше решил да се кандидатира за поста на Инженера, но на последната сбирка на федерацията му духнаха под опашката. Знаеш, че Лазаров обича да има "ред" във ведомството.
Сега сериозно. Не съм съгласен с атаките, свързани с домакинството на Бургас за купата на страната. Вярно е, че местната зала не е най-доброто място за волейбол, но такива са условията в почти цялата държава. Трябва обаче бургазлии също да гледат на живо най-добрите ни отбори, защото там ще бъде пълно с малки деца, които със сигурност утре ще искат да играят волейбол. Освен това в Бургас се опитват да правят и женски волейбол. А като имам предвид сериозната фигура на кмета Димитър Николов, убеден съм, че волейболът има бъдеще край морето. Трябва му малко време.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм