Скандал на Лаута! Джоров гони деца

Автор:
Събота, 06 Февруари 2016 21:49
Скандал на Лаута! Джоров гони деца

Страхотен скандал избухна на "Лаута". Директорът на ДЮШ в Локо Митко Джоров изгони втория тим при набор 2005 г. с мотива, че няма къде да тренират всички отбори на клуба.

Родителите на малките футболисти изпаднали в шок, когато разбрали какво се случва в Локо. А децата не можели да повярват, че повече няма да играят в любимия тим. Изгонените щели да бъдат изпратени да тренират в частната школа "Супер Старс", с която Локо е в добри отношения. Джоров обяснил чистката с оптимизирането на тренировъчния процес в школата, чиято задача била да подготвя професионални футболисти.

Митко Джоров беше доведен на "Лаута" от собственика на клуба Христо Крушарски. Явно някой му е втълпил, че той е страхотен специалист. Джоров е известен сред футболните хора като ексцентричен треньор, който има свои разбирания за футбола. Някои дори казват, че не е лош. Лично аз бих приел мераците му да наложи истински професионализъм в школата на "Лаута". Но да гониш деца е истинско безумие. И то със смешното оправдание, че няма място за тренировки. Защото има хиляди начини да се намерят терени. Жалкото е, че се нанася жестока обида на децата, много от които със сигурност вечер си лягат с бутонките.Освен това професионализмът, титлите и медалите нямат никакви значение в този случай, защото на улицата ги чака дрогата, а футболът е първата бариера към този порок.

Не закъсня и реакцията на почетния президент на Локото Христо Бонев, който е на лагера с представителния отбор в Турция. Той бе категоричен, че нито едно дете няма да напусне Локо и след като се върне в Пловдив, проблемите ще бъдат решени. Тези, които познават Зума, знаят че предстои сериозен разговор между него и Джоров. Със сигурност ни очакват интересни събития.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм