4 часа до невероятното шоу на Колодрума

Автор:
Неделя, 30 Август 2015 13:59
4 часа до невероятното шоу на Колодрума

Най-голямото име на спортната ни гимнастика - Йордан Йовчев, ще има роля в спектакъла по откриването на новата Спортна зала на Пловдив.

Началният час е 18,30, но още в 17,30 всички входове ще са отворени, а влизането става с безплатните покани, които община Пловдив пусна миналата седмица.

Със свои изпълнения в шоуто ще се включат Пловдивската опера, дует Ритон, Deep Zone Project и група ПИФ. Режисьор на спектакъла е Жоро Торнев, водещи - Цветелина Абрашева и Методи Манченко.

Преди официалното откриване новото съоръжение ще демонстрира многофункционалните си възможности за над 20 вида спорт.

Това е единственият покрит колодрум в Югоизточна Европа, отговарящ на всички олимпийски стандарти. Строежът на залата започна преди 9 години, а инвестицията в нея е за 49 500 000 лева.

Около 18:30 часа ще стане ясен първия етапен победител от колоездачната обиколка на България, която финишира пред Колодрума.

След това участниците в нея ще влязат в залата, за да бъде извършено награждаването. Републиканският рекордьор по колоездене Мирослав Минчев ще направи опит за рекорд на пистата на 200 м на летящ старт и 1 км от място.

Публиката ще има възможност да участва в томбола за три велосипеда, а организаторите пазят в тайна още изненади до последно.

Шоуто ще се излъчва наживо по БНТ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (11)

Покажи предишните коментари
 • Попов

  Здравко Димитров трябва да бъде там и дори да посрещне Бойко Борисов, но по-интересно е компаньонката от Комина Здравка Каназирева как ще се строи там, нали си спомня за приказките си захермафродитите от Герб, спомня ли си когато напусна Герб, как държеше ръката на Учкунова и приседна до Илко Илиев, но тя е жалка и първа ще се нареди

 • читател

  отговори на: Попов

  Като се има предвид, че ЦЦ каза, че в Пловдив се разиграва регионален /разбирай ягодовски/ вариант на Костинброд и че ролята на Бареков този капут играе Зико, съмнявам се малоумникът да присъства на откриването...

 • Абе Попов

  Твоя Зико държи дедо ти владика за пискюля, какъв Бойко!

 • До читател

  С голяма тъга съобщаваме, че в момента кандидата Му за кмет Зико Му сменя подлогата след следобедната дрямка в покоите Му, тъй че е физически въпрепятстван да присъствува, но Духом Му го праща на Коломаска.

 • 777

  АЗ ВЕЧЕ БЯХ В ЗАЛАТА ПО ВРЕМЕ НА СВЕТОВНОТО ПО ТАЕКУОН-ДО. ВЪТРЕ СЕ УСЕЩА НЯКАКВО КОСМИЧЕСКО ИЗЛЪЧВАНЕ. ДАНО ТОВА УСЕЩАНЕ ЗА НЕВЕРОЯТНО ПРОСТРАНСТВЕНО РЕШЕНИЕ СЕ ПРЕДАДЕ И ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАМЕРИ ДОВЕЧЕРА.

 • да

  Читател, най-вероятно Гергата ще се появи в компанията на тримата си подкандидати и дядо Ники за да е церемонията пищна...

 • Церемониалмайстор

  Владиката бил в отпуск и няма да дойде. Каназирева също, Гергов абсурд. Другите двама малоумници - Славчо и Зико най-вероятно ще се изтупат в костюми!

 • Попов

  Славчо и Зико ще дойдат на педали

 • Plovdiv

  Славчо Атанасов трябва да бъде като депутат, Здравко Димитров също, а залата е прекрасна, световното беше невероятно, накара ни да се гордеем - най-вече, защото сме пловдивчани

 • г-жа Бандерова

  Птичето гнездо и Колодрума!Хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм