Ултраси: Пребиха зверски фен на Локо в Пето РУП

Автор:
Неделя, 21 Септември 2014 10:05
От Пето районно засега няма отговор От Пето районно засега няма отговор

Има ли закони в България, има ли демокрация, има ли право? - така започва Декларация на феновете на Локомотив Пд по повод ексцесиите преди вчерашния мач с Берое на Лаута и арестите на 10 ултраси.

Днес станахме свидетели на поредното доказателство, че държава в България просто не съществува. Или поне ако съществува, то тя се ръководи не по конституцията и законите на страната ни, а по примитивните репресивни правила на хора, които би трябвало да служат на гражданското ни общество, пише в Декларацията.

Ние, локомотивците, не спираме да си задаваме няколко въпроса. На първо място, нормално ли е след някакъв случил се инцидент, независимо какъв е той, човек да бъде буквално извлачен от дома си в цветущо здравно състояние и закаран в Пето районно полицейско управление, където да бъде пребит като животно.

Нормално ли е ЛИНЕЙКА да идва по спещност и да хоспитализира заподозрения в Окръжна болница Пловдив, след което отново с белезници да бъде върнат в районното?

Според конституцията на България всеки е невинен до доказване на противното. Нормално ли родната милиция да пребива хора до състояние да трябва да бъдат хоспитализирани без съд и присъда, дори без повдигнато обвнинение.

Призоваваме всички държавни органи, които имат отношение към това България да бъде правова държава и пълноправен член на Европейския съюз да вземат отношение по това грубо и брутално погазване на човешките права.

Феновете на Локомотив и рокерите ли са най-големия проблем в държавата ни? Утре същите тези хора, които биват пребивани както и най-долните престъпници в нормалните държави не биват ще поднесът венци и цветя в Катуница, където самопровъзгласил се за цар циганин уби две български деца.

Сигурни сме, че ако призовем другите публики на футболни отбори в България те ще застанат до нас в написаното, независимо от това, че сме "врагове" нас тадиона. Защото ние може да сме противници, но вие сте противниците на правото и законността в святата ни Република!

Предстоят избори, ще започнем да гледаме и четем обещания по всички български медии. Ако не реагирате г-да политици, държавници, мислите ли, че хилядите привърженици на Локомотив и техните семейства ще гласуват за Вас и Вашите обещания?!

Фенове на Локомотив Пловдив,

Граждани на република България

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм