Пловдив - спортна столица на България

Автор:
Четвъртък, 18 Април 2013 13:14
Пловдив - спортна столица на България

След приключването на Спортната зала на Колодрума се заемаме със стадион Пловдив.

Това обеща кметът Иван Тотев днес.

Спортната зала на Пловдив ще е най-голямата в България, а цялостната й реконструкция с прилежащите площи излиза 40 млн. лева.

С нея, с двата стадиона на футболните грандове Ботев Пд и Локомотив, и стадион Пловдив, градът наистина ще стане спортната столица на България, каза кметът.

Няма друг вариант за стадион Пловдив освен държавно финансиране, посочи Иван Тотев.

Подобни съоръжения не са по силите на отделен инвеститор, каза той.

Иван Тотев е сигурен, че стадион Пловдив ще върне блясъка си на най-голямото футболно и лекоатлетическо игрище у нас с помощта на държавата.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • Иван Иванов

  Браво!!! Това да се чува! ГЕРБ си знаят работата!!!

 • ??????

  И още каква столица ЩЕ станеме, Ваньо....Кой ли ти вярва, Смешко?

 • До ????????

  Приятелю ти излизал ли си от вкъщи да видиш в града какво става или само стоиш на компа и драскаш глупости. Живота в Пловдив става много по-добър от този в София, Варна, Бургас.....
  Браво на Тотев оказа се кадърен и креатевен човек.

 • МОНстар

  Предлагам на Мамения..... маминия... Same Shit... да сме и БЕЗРАБОТНАТА столица на България... Хора... тия Муцуни нямат СРАМ.. те незнаят какво е чест... стига с тези диктатори... хората не ги искат.. процента на доверие пада с всеки изминал ден.. разчитат само на едно.. гражданите да не са обединени и да не си търсят правата. Само да посегнете към чувалите.. спортисти мазни...... такива спринтьори ще станете че магистралите ще Ви се струват тесни... а Ве по-нагли от ГЕРБ не познавам... Вън Боклуците от Пловдив.... Бойко Тотев и Сие.... ВЪН ОТ ПЛОВДИВ!!! Ако толкова обичате града.. и не Ви е страх... Тръгнете по главната без охрана ве.. мишоци.... кажете си 2 приказки с народа който Ви обича...... да видите ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ! Ей Будо Мудо Пеперудо... човеко-паяк... жалки сте!! по-жалки от Грб няма... Кога ще станем спортна столица.. след като станем културна ли? И децата Ви се смеят ве ненормалници...Читател... знам че ще пишеш... дай малко ТЕЗИ!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм