Полк. Николай Кисьов е вице на Мария Капон за Дондуков 2

Автор:
Вторник, 13 Септември 2011 15:09

plovdiv-online 

ImageПолк. Николай Кисьов, старши национален представител в операциите СФОР на НАТО и АЛТЕА на Европейския съюз през 2004 и 2005 в Босна и Херцеговина е кандидатът за вицепрезидент на кандидата за президент на ЕНП Мария Капон.

Достойното място на българските офицери, сержанти и войници е дълг на цялото ни общество и на първо място на главнокомандващия, защото те изпълняват съвестно службата си към родината в различни точки по света.

Време е да им отдадем заслуженото тук в България, заяви кандидатът за президент Мария Капон при представянето на полк. Николай Кисьов.

С респект и удоволствие приех поканата на Единна народна партия и лично на г-жа Мария Капон за участие в надпреварата на предстоящите избори.

За мен това е предизвикателство, а аз съм свикнал да приемам предизвикателства.

В професионалната ми биография дотук не е първият случай, в който съм се захващал за нещо отначало и съм го довеждал докрай.

Началото и идеите, които ми предлага Единна народна партия ми харесаха.

Въпреки че съм безпартиен, никога не съм бил човек без мнение. Затова и приех отправената ми покана, заяви полк. Николай Кисьов при представянето си.

Уважението, което е дължимо към тези, които във всеки един момент са готови да дадат живота си липсва.

Военни пенсионери на 50 и няколко години с прекрасни граждански специалности, квалификации и образование се намират в периферията на обществото.

То не се възползва от техните способности, въпреки че през цялото време се оплакваме от изтичане на мозъци.

Българското офицерство и сержантство не е част от консервативния и патриотичен елит на обществото, каквото всъщност трябва да бъде, допълни кандидатът за вицепрезидент на ЕНП.

Негово виждане за Българската армия и нейното достойно място е различно.

Различно трябва да е отношението на държавата и към военноинвалидите, военнопенсионерите и активно служещите.

Ние сме част от колективна система за сигурност, но това не ни освобождава от персонална отговорност към собствените ни въоръжени сили, каза полк. Кисьов и допълни, че е готов да води този разговор на висок глас и открито,  и затова застава до г-жа Мария Капон.

Духът на Българската армия винаги е бил висок, сега е време да застане на нужната висота и честта на пагона, заяви полк. Кисьов.

Източник: Пресцентър на ЕНП

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм