Бултраси малтретират Любо Апостолов в Mamma mia

Автор:
Събота, 12 Декември 2009 15:25

Италианска банда се нахвърля срещу репортера, Пичони опира нос, Роберто Биси крещи фашизоидно

plovdiv-online

Image
Пичони забил нос на Любо
Озверели бултраси и италиански мамалигари малтретираха журналиста Любо Апостолов в последното свърталище на Ботев Пд – ресторанта Mamma mia на брега на Марица. Случката става в петък, късен следобед. Ето какво разказа Любо пред plovdiv-online.

Крум, шефът на единия от фенклубовете на Ботев, ми се обади в петък за пресконференция на италианците в Mamma mia. След като отидох, вътре освен италианците заприиждаха и фенове. Първият ми въпрос към Антонио Реки и Серджо Борго беше защо три месеца няма сделка за Ботев. Вместо отговор бултрасите ми скочиха.

Започнаха да ми крещят, че не съм задавал правилните въпроси и да ме обиждат с "Палячо" и "Глупак". Тръгнаха през масата да ми посягат и да ме удрят. По едно време влезе треньора Енрико Пичони, който е със забрана да напуска България заради неплатена сметка от 60 хиляди лева към хотел "Империал".

Попитах италианците няма ли да платят борча, та Пичони, който има жена и три деца, да си отиде за Коледа. Роберто Биси пък взе микрофона и се разкрещя  фашизоидно. Пет пъти нарече "Лъжец" Франческо Салерно, който уж движеше сделката. Каза, че не го познава, а аз лично съм ги виждал да пият кафе в "Тримонциум", обясни Любо Апостолов. Реки каза "Задавай тези въпроси на Христолов, не на мен. Аз не съм собственик на Ботев".

Бултрасите започнаха да стават още по-арогантни и започнаха да ме псуват. Помолих Серджо Борго за съдействие, а той отказа под предлог, че не може да се меси. Тогава двама от феновете ме хванаха под двете ръце и ме изведоха навън. Там Пичони си допря носа в моя и взе да повтаря някаква дума на италиански. Поисках от преводачката да ми преведе, но тя отказа с думите: "Това си е между вас!"

Тогава Крум ми каза: „Какво очакваш, че ще ти каже! Нарече те „Лайно!”

Говорил съм вече с адвокат и ще заведа дело срещу Пичони, закани се журналистът, който ще прати запис на скандалния брифинг на Сашо Диков, за да го излъчи по Канал 3. Това обясни Любо Апостолов за безпрецедентната случка в Mamma mia, наречена пресконференция.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм