Галя Топалова се отказва от концесията на Лаута?

Автор:
Събота, 12 Декември 2009 12:24

Иван Костов 

ImageКонцесията за стадион Локомотив в парк Лаута зацикли, след като и продажбата на ФК Локомотив Пд е на депо. Това стана ясно в последния работен ден на седмицата, когато от общината признаха, че концесиите и за трите общински стадиона - Локомотив, Тодор Диев и Пловдив, се бавят за пореден път.

Условието на Топалова било общината да изгради път, който да свързва район Тракия с бул. "Санкт Петербург", защото сега достъпът до стодиона е затруднен. От администрацията обаче признават, че нямат предвидени средства за това в новия кризисен бюджет за 2010. Прио променените концесионни условия кметът Славчо Атанасов отказва да сложи параф.

Истинската причина за отмятането на Топалова обаче е, че не е намерила купувач на клуба, който да го вземе барабар с концесията. Както е известно блондинката обяви, че новият собственик ще бъда официално оповестен на Общото събрание на акционерите на 16 декември. Такъв няма, казаха източници от Лаута и така на практика потвърдиха информацията на plovdiv-online за поредния блъф на Топалова. По По подобен начин стоят нещата и с другите два стадиона - "Пловдив" и "Тодор Диев". Концесионерите дават заден, въпреки мощните агитки в местната преса, че съоръженията стават европейски и ще бъдат лицензирани.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм