Марин Бакалов подновява офертата си към Димитър Христолов

Автор:
Вторник, 27 Януари 2009 18:17

ImageФондация „Бъдеще за ПФК Ботев 1912” със загриженост следи ситуацията около нереализираната продажба на клуба от сегашния собственик на Ботев Пловдив г-н Димитър Христолов, се казва в депеша до медиите, подписана от изпълнителния директор Марин Бакалов. Фондацията е изпратила вчера писмо-покана за преговори със сегашния собственик на Ботев Пловдив за покупката на клуба. Учредителите имат финансова готовност за издръжка на клуба. Фондацията ще изиска достъп до счетоводните книги на акционерното дружество за извършване на финансов и правен анализ, на база на който да се определи цената на клуба. Разработена е стратегия за бъдещото спортно-техническо развитие на Ботев Пловдив. Призоваваме г-н Христолов да откликне на нашата покана и да седне да преговаря за продажбата на контролния пакет акции на клуба, се казва още в съобщението до медиите.

Чакам сериозна оферта от фондация "Бъдеще за ПФК Ботев 1912" и тогава ще говорим, отвърнал президентът и собственик на Ботев Димитър Христолов. Той очаква и 60 хиляди евро от ЦСКА за Дормушали Саидходжа и Йордан Минев.

Щял още да търси и Николай Ишков, пратеникът на "Титан", новите собственици на армейците, да му урежда сериозен купувач. Ех, Митьо! Ех, командосе!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм