Самуилов повтори: Ще помагам само на ДЮШ

Автор:
Неделя, 30 Август 2020 21:01
Самуилов повтори: Ще помагам само на ДЮШ

Бившият собственик на Ботеев (Пловдив) Георги Самуилов излезе с поредно изявление, по повод последните събития в клуба.

Ето какво констатира той (без редакторска намеса):

"Уважаеми ботевисти,Самуилов

Предизвикателствата, пред които сме изправени, са всъщност изпитания на духа. Докато бях председател на Съвета на директорите на ПФК "Ботев Пловдив" не срещнах достатъчно съмишленици и подкрепа. Сблъсках се с разединение, което не води до нищо добро. Но това не ме разколеба, нито демотивира. За мен най-важно беше да се стабилизира финансово отборът, да покрия задълженията и да осигуря стадион на любимия клуб. Всичко каквото съм обещал е изпълнено на 100%, защото си държа на името. Казаната дума и поетия ангажимент са устоите на честта. Така съм възпитан!

Като бизнесмен се опитах да водя футболна бизнес политика и същевременно да допринасям за славата, честта и историята на ПФК "Ботев" Пловдив. Много пъти бях обиждан, вкарван в интриги, изслушван, но не и чут. Затова не искам да се обръщам повече назад. Гледам към бъдещето а то, както не веднъж съм казвал, е юношите на ПФК "Ботев Пловдив".

Клубът има сериозни млади таланти и те трябва да бъдат насърчавани. Защото са гарант за съществуването и успеха на любимия ни отбор. Оттук нататък ще концентрирам усилията си в тази посока, като целта ми е да подпиша договор за подпомагането на ДЮШ. Клубът ни има сериозни млади таланти и те трябва да бъдат насърчавани. Това е ангажимент, който винаги съм възприемал присърце. Така ще бъде и занапред в името на просперитета на ПФК "Ботев" Пловдив.

Само "Ботев"!

С уважение,

Георги Самуилов".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм