Христолов уволнява Хлебаря и Баничката

Автор:
Вторник, 06 Януари 2009 13:05

Автор plovdiv-online 

Image
Боби Димитров
Image
Христо Андреев
Провалената сделка за Ботев Пд с Ирена Кръстева, чиито пари за медии вече се разследват от ДАНС, предизвика собственикът Димитър Христолов да бие шута на двете й протежета в клуба, известни като Ицо Хлебаря и Боби Баничката. Финансовият директор Христо Андреев, приближен до бизнескръга на Ирена Кръстева, и дясната му ръка - изпълнителният директор Борислав Димитров, са от Коледа на Бяло море и отказват да се занимават с клуба заради провала на сделката. Димитър Христолов дори ги обвини, че двамцата не поръчали и календар с футболистите, който да се раздава на феновете през 2009.

Вчера Христолов официално им поискал оставките и след като Андреев и Димитров отказали доброволно да ги дадат, последвала твърда закана за изгонване. Христолов вече подготвял едномесечните предизвестия. Теу обаче още не са подписани, защото не е изтекъл тридневната нотариална покана към Ирена Кръстева за окончателна покупка на клуба, стана ясно още.

Според неназовани източници на Топспорт пък, в договора на Борислав Димитров има солидна неустойка, която трябва да се заплати при преждевременното му отстраняване от клуба. Твърди се, че става въпрос за 100 000 лв. Христо Андреев също трябвало да получи неустойка.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм