Фенове на Ботев: Муши струвал не 120, а 250 хиляди евро!

Автор:
Неделя, 04 Януари 2009 10:53

Снимка plovdiv-online 

ImageНе 120 хиляди, а 250 хиляди евро е цената на продадения в ЦСКА нападател на Ботев Пд Дормушали Саидходжа. Това твърдят фенове на жълто-черните в сайтовете си. Според тях парите са делнати 2:2:1 между Димитър Христолов, Александър Томов и мениджъра Емил Данчев, който направи и трансфера на Бербатов от Тотнъм в Манчестър Юнайтед. 

"Трансферната сума за нападателя ни е била 250 000 евро, като тя е разпределена в следната пропорция-100 000 евро за Митю, 100 000 за Александър Томов и 50 000 за комисионера Емил Данчев. След евентуалното вземане на пари по същата схема и чрез Минев, вече е редно селските номера да свършат и наистина на дневен ред да бъде продажбата на клуба. Доста интересен факт е, че от страна на Христолов е имало заложени и други парични бомби, които е трябвало след няколко месеца да гръмнат при евентуалните нови собственици.

Имало е няколко лица със записни заповеди издадени от клуба, на които са били обявени различни по големина дължими суми. Отделно няколко доставчика на консумативи и един ресторант са предявили финансови претенции към преставители на новото ръководство още в началото на месец декември", пишат жълто-черните фенове.

Припомняме, че на 30 декември 2008 г. Димитър Христолов отказа финална среща с Ирена Кръстева от Нова медийна група холдинг АД, като обяви, че по-скоро ще подали клуба, отколкото да го продаде на "тази". На 3 януари обаче Спортал бг. разпространи информацията, че собственикът на Ботев не изключвал продължаване на преговорите с Кръстева и групата от обръчите на Ахмед Доган.

Самият Христолов отказа да коментира обвиненията на феновете, че е прибрал 100 000 евро от трансфера на Муши в ЦСКА. Той обвини Христо Андреев и Боби Димитров, че подкокоросват феновете и заемат страната на Ирена Кръстева. Според Христолов на мястото на Муши и Данчо Минев от ЦСКА ще дойдат под наем Димитър Петков и Атанас Зехиров. Освен тях щели да бъдат привлечени трима футболисти от Родопа Смолян и един от Спартак Плевен.

Първоначално се заговори, че Христолов и Сашо Апашо са си делнали по 60 хиляди евро от продажбата на Дормушаили Саидходжа.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм