Пловдивското дерби - пред публика!

Автор:
Сряда, 05 Август 2020 06:17
Пловдивското дерби - пред публика!

Пловдивското дерби Ботев - Локомотив, което е в първия кръг от Шампионата, ще се играе пред публика, след като вчера здравният министър издаде заповед, с която отново се разрешават спортните състезания на открито.

Ограничението е - заетост на местата до 50% от капацитета на съответното спортно съоръжение, до 1000 души на сектор, при сядане през седалка и при спазване на физическа дистанция от метър и половина между присъстващите.

На спортните съоръжения на открито остава задължително спазването на въведените общи противоепидемични мерки в страната.

Часове преди заповедта, бултрасите пускаха виртуални билети за Ботев - Локо, в опит да помогнат на клуба.

Ето писмото им до Plovdiv-online:

Стартът на новия футболен сезон ще бъде без присъствието на фенове по футболните стадиони в България.
Доказвайки многократно, че привържениците на Ботев Пловдив винаги са били редом до жълто-черния отбор Сдружение ПФК Ботев, подемаме поредната инициатива, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.
За първия кръг от първенството в битката с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК „Ботев Пловдив“. Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде редом с отбора си, даже и във времена на забрани.
Вземете своя пропуск за дербито от центровете на EVENTIM и нека отново се гордеем с безусловната си подкрепа към любимия ни отбор.
Надяваме се съвсем скоро забраните да паднат и да се върнем там, където ни е мястото – на стадиона!
Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево, магазинът на ул. Нестор Иванов и от всички места за продажба на EVENTIM

С Уважение,

Сдружение "Ботев Пловдив"
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Обединени фракции Бултрас

 

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм