Зелена светлина за стадион Локомотив

Автор:
Петък, 31 Юли 2020 12:30
Зелена светлина за стадион Локомотив

Обществената поръчка за строителството на стадион „Локомотив“ няма да бъде разглеждана на предварителен контрол от Агенцията за обществени поръчки. Това съобщи заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

„Подадохме поръчката за предварителен контрол в АОП в понеделник. Вчера изтече тридневният срок, в който Агенцията определя дали да мине през предварителен контрол, но не бе избрана. До края на днешния ден документацията ще бъде прегледана обстойно още веднъж, след което още в началото на идната седмица ще имаме готовност да обявим поръчката на страницата на АОП“, заяви Райчев.

С Министерско постановление правителството отпусна за строителството на стадион „Локомотив“ 12 милиона лева с ДДС.

Обществената поръчка ще бъде обявена на инженеринг – с включено проектиране и строително-монтажни дейности, като в обхвата й влиза построяването на три трибуни – „Бесика“, „Спортклуб“ и южната трибуна.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Държавата "цъфти и вързва", правителството стадиони строи! Безсрамни и безскрупулни празноглавци! Оставка, дори България да загине след това!

  • читател

    отговори на: читател

    Типична логика на протест-дебил - държавата да загине. Гръмни се бе, идиот нещастен! Управлението на ГЕРБ и Патриотите, подкрепяно и от Воля продължава до изборите през март 21, когато ГЕРБ пак ще спечели, дебил ненормален.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм