Димитър Христолов не дава Ботев Пд без пари

Автор:
Понеделник, 29 Декември 2008 23:19

Чичо Митко посреща 2009 с над 90 на сто от акциите на клуба в джоба си 

Автор plovdiv-online

ImageИрена Кръстева, изпълнителен директор на Нова българска медийна група холдинг АД, е поканила собственика на Ботев Пд в последния работен ден на 2008 – 30 декември, за уточняване на параметрите по сделката, съобщиха от управата. Димитър Христолов е отказал офертата като несериозна такава сделка да се прави ден преди Нова година.

Причината да няма сделка за Ботев Пд не е Христолов, а тъкмо Ирена Кръстева, която натиска президента на клуба да джироса акциите при получаване на първия транш от 400 хиляди лева за смяната на собствеността. Христолов твърдо се противопоставя с мотива, че не вярва, веджъж джиросал акциите, да си получи останалите 1.6 млн. лева.

Най-странно пък е поведението на фенове на жълто-черните, които допреди две седмици не даваха и дума да се обели за продажба на Ботев Пд на дружество от обръчите на Ахмед Доган, а сега горят чучело на Димитър Христолов затова, че отстоява собствеността си върху клуба, са коментарите за последните събития край Бирената.

Както съобщихме, на 29 и 30 декември футболисти и треньорски щаб ще си получат дължимите заплати и премии, обеща още Димитър Христолов, човекът, който продължава да държи над 90 на сто от акциите в Ботев Пд и през 2009.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм