Полицаите протестират в кодова операция "Да попушим"

Автор:
Вторник, 09 Декември 2008 19:09

Image
Пушите ли?
Българските полицаи обсъждат в Интернет предстоящия евентуален протест на 13 декември пред сградата на МВР под кодовото название "Да попушим". Това стана ясно, след като във вторник следобед бе разпространено електронно писмо от адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. В него подробно се представят мнения от полицейски форуми. Става ясно, че служителите на МВР подкрепят протест на 13 декември тази година от 11 ч. пред централната сграда на министерството.
Ето някои от мненията: “Колеги, време е вече да наложите контрол върху скептицизма и често обладаваща Ви параноя. Дори медиите и политиците разбраха НАЙ-ПОСЛЕ, че българските полицаи са в окаяно положение. Въпросът е да не позволим нашите справедливи искания да бъдат използвани за обслужването на нечии политически интереси или за хвърлянето на медийни бомби.

Ситуацията в момента е такава, че за събитието на 13.12.2008 г., което ще се състои пред сградата на МВР от 11.00 часа вече знаят множество хоро и значителен брой служители. Жребият е хвърлен и е време всеки да вземе своето лично решение”. В други мнения се казва: ”Според колегите около мен е доста закъсняло това, но по-добре късно отколкото никога. Да се обединим без синдикати и други боклуци” и “Без да пробваме няма да разберем, но трябва да сме много единни”.

В същото време полицаи заявиха, че системата може и да се раздели по линия на кариеристи и хора на пагона, недоволни от заплащането в отделните структури. Това ще е най-опасното, което може да се случи - пред МВР да "попушат" в събота бъдещите началници на МВР при смяна на властта.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм