Тандемът Лазаров&Ганев начело на волейбола до 13/03/20

Автор:
Събота, 21 Декември 2019 11:17
Тандемът Лазаров&Ганев начело на волейбола до 13/03/20

Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров ще упълномощи вицепрезидента Любомир Ганев да ръководи централата наравно с него до 13 март 2020 година. Тогава трябва да се проведе извънредното Общо събрание в София.

„Ганев ще навлезе в нещата. Когато събранието се проведе на 13 март, наистина да може да встъпи в длъжност напълно подготвен и да управлява федерацията. Най-радващото е, че приключихме един кризисен момент, не че всички страсти са приключени. Показахме един път, по който трябва да се решават проблемите в спорта. Радвам се, че събранието се проведе с такава активност“, заяви Лазаров след проведеното в Казанлък Общо събрание.

Другият кандидат за президент на БФВ Борислав Кьосев обяви, че се оттегля от надпреварата за волейболния трон и ще подкрепи кандидата за председател на Управителния съвет на централата Любомир Ганев, който беше издигнат от Инициативния комитет за промени в българския волейбол.

„Ще подкрепя Любо Ганев за президент на БФВолейбол на следващото Общо събрание, коментира Кьосев.

На днешното Общо събрание в Казанлък присъстваха представители на общо 103 клуба, а Любомир Герасимов и Деко Григоров бяха освободени от Управителния съвет на БФВолейбол.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм