Феновете на Локо Пд с гневно писмо до премиера

Автор:
Неделя, 08 Декември 2019 20:16
Феновете на Локо Пд с гневно писмо до премиера

Феновете на Локомотив Пловдив се разгневиха не на шега на премиера Бойко Борисов, който вчера обяви намерението си да финансира с държавни пари довършването на стадион Христо Ботев, за който дори има концесия. В същото време пари не се отпускат за довършване на ремонта на стадион Локомотив, който си е общински, а собственикът на черно-белите Христо Крушарски дори не подаде документи в обявения преди година конкурс за концесия на съоръжението.

Смърфовете са гневни и заради това, че държава и община вече са налели пари в тренировъчната база на Ботев Пд в Коматево, а няма нито лев за тяхната.

Ето цялото писмо на черно-белите фенове:

До Премиера на Република България

Г-н Премиер,

Обръщаме се към Вас, след като с дълбоко учудване прочетохме готовността Ви да изградите нов стадион на частно дружество с държавни пари. Бихме искали да попитаме какви са аргументите Ви да бъдете толкова щедър и да дадете милиони за един частен проект, затънал в мъгла и дългове? С какво този клуб е повече, от който и да било друг в Пловдив и изобщо в България, че държавата и ние, данъкоплатците ѝ, да дадем няколко десетки милиона, за да строи този стадион? Защо сте толкова щедър и отзивчив към просията на стотина лумпени, излезли да искат нов стадион, само защото смятат, че някой им е длъжен? Ние, данъкоплатците, вече веднъж платихме за изграждането на модерната им тренировъчна база в Коматево, а сега ни грози опасността да плащаме от нашите пари и за нов стадион.

Ако искате да инвестирате в спорта и изграждането на стадиони, защо такава инвестиция не бъде насочена към реновирането на ст. „Пловдив“?! Стадион, който е на всички пловдивчани и би могъл да се ползва от всички клубове в града ни, нещо, което би било прекрасна реклама за Вас и за добрите Ви намерения за града, към който имате „особено чувство“ по ваши думи. Вместо това Вие искате да го направите само за един от футболните клубове в него.

Категорично се противопоставяме на това Ваше решение, защото то не е в интерес на Пловдив!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Шекера не спи

    Мангали, какво да каже човек

  • десен

    Антоне, Антоне, пристрастен си.Какво по добро от това да се построи стадион.В случая "Хр.Ботев".Той си остава на Пловдив и пловдивчани.Даже и Локо ще могат да играят на него за ЕКТ , ако се класират някога.Еввала на премиера за това, че държи на думата си. Всички знаехме, че това е единственият начин да има стадион.Гласувахме, и пак ще гласуваме за ГЕРБ и г-н Бойко Борисов.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм