Шут за Желко и Адалберт от Самуилов

Автор:
Неделя, 06 Октомври 2019 07:23
Шут за Желко и Адалберт от Самуилов

Старши треньорът на Ботев Пд Желко Петкович, който поиска нови футболисти през декември, понеже сегашните били нефелни, няма да дочака доставката.

Вместо да си посипе главата с пепел след поредната срамна загуба вчера от Ботев Враца с 3:0, Желко се избърса в играчите.

Минути по-късно обаче дойде шут откъм мажоритарния собственик на Бтове Пд Георги Самуилов, който обяви на сайта на клуба, че изхвърля и Петрович, и спортния директор Адалберт Зафиров.

Ето какво пише там:

"След поредицата неубедителни игри и липса на развитие, преди 10 дни ръководството на ПФК "Ботев" и лично на мажоритарния собственик г-н Самуилов, бе направен обстоен анализ на натрупаните проблеми, като бяха взети решения, чието изпълнение да започне в паузата на първенството.

Но след днешното представяне са поискани оставките на треньорския щаб начело на Желко Петрович и спортния директор Адалберт Зафиров. Последващите действия ще бъдат оповестени в близките дни".

Черногорският спец дойде в Ботев през юни и се задържа едва четири месеца.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

 • Дедо Пинто

  Дааааа крайно време беше, трябва незабавно да се вземат правилните решения.
  Господин Самуилов сега е ред и на ритнитопковците и те трябва да разберат че при неизпълнение на трудовите взаимоотношения следват санкции и уволнения, така че Тошковци,Мошковци и прочее да си стягат опонците.

 • НИКОЛАЙ

  СПЕ  Спешно връщане на Николай Киров Г- н Самуилов !
  ШНО ВРЪЩАНЕ НА НИКОЛАЙ КИРОВ !

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм