Николай Бухалов - кандидат за кмет от Кауза Пловдив

Автор:
Вторник, 10 Септември 2019 13:53
Николай Бухалов - кандидат за кмет от Кауза Пловдив

Двукратният олимпийски шампион Николай Бухалов е кандидатът за кмет на Община Пловдив от Коалиция „Кауза Пловдив“ в изборите за кметове и общински съветници на 27 октомври 2019 г. В момента той е общински съветник от гражданската квота на същата коалиция. Това обяви на пресконференция днес Георги Титюков – председателят на коалиция “Кауза Пловдив”.

“Не е лесно да представиш човек, който е легенда за града, в който живее и обича, който е легенда в кану-каяка. В момента е и президент на Българската федерация по кану-каяк. В човешки план – съвсем нормален човек, спортсмен, с три деца” - каза Титюков при представянето на Бухалов.

Обявени бяха и част от имената в листата – директорът на ОП “Радостни обреди” Румяна Толова, арх. Цветелин Цоневски, Веселина Ботева, Константин Георгиев, Едуард Сарафян.

Кандидатът за кмет на район “Централен” е председателят на Коалиция “Кауза Пловдив” Георги Титюков. Той има над 20 години опит като експерт в Община Пловдив, заместник-кмет на район “Централен”, половин мандат кмет на район “Централен” в предишния мандат, а в момента е заместник-кмет в Община Пловдив.

“За нас е напълно логично г-н Георги Титюков да бъде кандидатът за кмет на район “Централен”. Ако се разходите из района и попитате жителите кой в момента е кмет, сигурна съм, че част от тях ще посочат именно г-н Титюков. Казвам го, защото вече се е случвало хора да го молят за помощ за вътрешнокварталните улички или за междублоковите пространства”, каза Румяна Толова, кандидат за общински съветник от Коалиция “Кауза Пловдив”.

Георги Титюков е човекът, който през всичките тези години, работейки в Общината, работи единствено и основно за хората. Кампанията на Титюков пред следващия месец ще е именно с тези акценти: с работа за хората, с решения за техните проблеми. Както знаете това е единственият заместник-кмет, които има приемен ден - всеки ден. И това ще продължи както в неговата работа, така и в тази на съветниците ни.“

Бяха представени и кандидатите за район „Северен“ – адвокат Рени Стефанова и за район „Западен“ – настоящият заметсник кмет от квотата на „Кауза Пловдив“ Георги Георгиев. Кандидатите на останалите три района “Източен”, Южен” и “Тракия”, както и листата с общински съветници ще бъдат представени в края на следващата седмица.

Председател на предизборния щаб е общинския съветник от „Кауза Пловдив“ и заместник-председател на партията Константин Георгиев.

Георги Титюков обяви още, че на 18 септември от 17.30 ч. в Регионалния исторически музей ще направи отчет като заместник-кмет с ресор “Спорт, младежки дейности и социална политика”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    А стига, циркове... Едно е да гребеш, друго е да мислиш, трето да говориш и т.н. За директор на Гребната става човека ама...

  • Отракана кака

    Каузата е за трима, така че толкова съветници стигат

  • Тони

    Ако познаване Бухалов друго ще говорите- този човек има много добри организационни качества, не напразно е избран за президент на Федерация. Там трябва да умееш да организираш хора и да комуникираш добре с всички. Това, че умиране от яд и злоба си и ваш проблем :)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм