Залози на женски тенис - какво трябва да знаем?

Автор:
Четвъртък, 18 Юли 2019 07:36
Залози на женски тенис - какво трябва да знаем?

Когато залагаме редовно, често стигаме до момент, в който ни се иска да пробваме нещо различно. Винаги е добре да разнообразим играта си и да развием нови умения, дори и ако това означава да експериментираме. Днес ще си поговорим за една от нишите, които много залагащи се опитват да овладеят, а именно - залози на женски тенис.

Женският тенис има определени специфики, що се отнася до правенето на залози. Това, което трябва да знаете, е че той е изключително непредсказуем. Далеч повече, отколкото мъжкия тенис, например. Като изключим моментите, в които определено състезателки открито доминират, повечето срещи между дамите могат да завършат по всякакъв начин. Много често е трудно да се открие закономерност в резултатите между тях.

Ако сте решили да се усъвършенствате в залози на женски тенис, редно е да знаете, че това е чудесен начин да търсите високи коефициенти и т.нар. “изненади”. Тук големите фаворити губят далеч по-често, отколкото при мъжете. Това означава, че много често играчите успяват да стигнат до така желаните високи коефициенти, осигуряващи им апетитни и обилни печалби. Ако сте играч с авантюристичен дух, то женският тенис може да ви допадне много в търсенето на големите изненади.

Говорейки за залози на женски тенис, трябва да споменем, че много от залагащите всъщност избягват да търсят краен изход на двубоите. Напротив, заради често непредсказуемите резултати, често по-удачно е да търсите успех на друг тип пазари - брой геймове, пробиви, обрати в сетовете и т.н.

Още един съвет, свързан с така интригуващите залози на женски тенис, звучи така - докато не овладеете тези пазари, по-добре не се хвърляйте с големи суми. Женският тенис има някои особености, които ще ви станат ясни с времето и с натрупания опит. Бъдете търпеливи и ако е нужно, започнете да играете с по-малки суми, докато подобрите уменията си.

В заключение можем да заявим, че женският тенис е един вълнуващ и интригуващ фрагмент на спортните залози. Както казахме, този пазар е наистина особен, поради което е нужно да отделите доста време, за да го овладеете. Но щом го сторите, няма причина да не останете доволни.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм