Костадин Димитров даде старт на S`Cool Rock Fest

Автор:
Неделя, 02 Юни 2019 14:04
Костадин Димитров даде старт на S`Cool Rock Fest

Осем ученически рок-групи от Пловдив, София и Бургас се представиха в първия ден от четвъртото издание на S`Cool Rock Fest, който се провежда в парк „Лаута”. Събитието бе открито снощи от кмета на район „Тракия” Костадин Димитров, който пожела на участниците успешно представяне, да продължават да преследват мечтите си, да покоряват сцената и публиката.
Вторият ден на проявата – днес, 2 юни 2019 г., неделя, започва от 10.30 часа с уъркшоп за акустични китари, който ще продължи до 12 часа.
От 17 часа до 22 часа днес на сцената в парк „Лаута” ще излязат 9 ученически рок банди от цялата страна. Входът за концертите е свободен.
Фестивалът S`Cool Rock Fest се провежда с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.
S`Cool Rock Fest е иновативна идея за създаване на традиция в проучването и откриването на млади таланти, да се подпомогне развитието и утвърждаването на рок културата сред учениците и насочване на интересите им към стойностите на световната музикална култура. Стремежът на организаторите е към изготвянето и прилагането на програма, в която дейността на младежите има централна роля, а тяхното изграждане като силни, образовани и вдъхновени европейски граждани е приоритет за бъдещото развитие на града и областта.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм