Да изпратим лятото с ROCK в Лаута!

Автор:
Петък, 11 Септември 2020 14:50
Да изпратим лятото с ROCK в Лаута!

И тази година девет страхотни ученически банди ще представят авторските си песни по време на традиционния за Пловдив младежки фестивал S`Cool Rock Fest, който ще се проведе на 12 и 13 септември в парк Лаута. Началото е в 18 часа. Разбира се, те ще представят и песни на изпълнителите, от които са инспирирани или се „кефят“. Всяка група - според желанието и възможностите си! Важното е да подкрепим авторската музика и труда и енергията на младите таланти!
Фестивалът S`Cool Rock Fest се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година. Любезен домакин за поредна година е Район „Тракия“, а началото на тазгодишното издание ще бъде дадено от Кмета на района Костадин Димитров.
На 13 септември 2020 г. от 10,00 часа ще се проведат дневни китарни клиники и открити уроци като съпътстващи мероприятия на S'Cool Rock Fest. Те имат за цел да подкрепят и насърчат младите музиканти. Да обогатят познанията им за музикалната история - стилове в музиката, музиканти, допринесли най-много за развитието и популяризирането на стила, да бъдат демонстрирани инструментални техники, различни марки и модели инструменти, ефекти и апаратури, използвани най-често в даден стил на рок музиката.
Тази година специалните гости ще са групи, преминали в началното си развитие през S'cool Rock Fest, и показали, а в последствие и доказали таланта си в множество музикални конкурси и ТВ формати! И това са PANIC STATION на 12 септември 2020 г. и REDTRIGGER на 13 септември 2020 г.

Ето и програмата за двата дни.

Събота, 12 септември
Rebels (Сф)
Последна спирка (Пд)
Asura (Сф)
Loners on the Hill (Пд)
Специални гости:
Panic Station

Неделя, 13 септември
Pretty Bad (Пд)
Snade (Пд)
Atroposy (Пд)
Creep (Тх)
Church of Destiny (Сф)
Специални гости:
RedTrigger

Всички те, млади и доказали се групи, ще разтърсят парк "Лаута" с РОК! Деца, доведете родителите си! Родители, доведете децата си! Long live Rock 'n' Roll!

Всички събития по време на фестивала ще бъдат заснети и излъчвани на живо в интернет пространството, представяйки рокестетиката извън нощните клубове – новите стилове в рока, които са актуални сред младото поколение.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм