Пламен Спасов награди изявени деца от Родопи

Автор:
Събота, 01 Юни 2019 10:00
Пламен Спасов награди изявени деца от Родопи

По случай 1 Юни “Ден на детето”, кметът на Община Родопи, Пламен Спасов отличи и награди с таблети четири деца, спортисти и един математик.
Йордан Николов от село Брестник е на 7 години, а вече е шампион на международно състезание по джудо. Има спечелени 5 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал. Даниел Атанасов роден през 2009г. от село Браниполе, през 2017 е картотекиран като редовен състезател по ски алпийски дисциплини в Българската федерация по ски. Класиран на 24 място в Националната ранг листа, във възрастова група U10. Девет годишният Димитър Богоев от село Цалапица, стига до пета техническа степен по таекуондо- WT. Завоювал е пет медала- един златен, един сребърен и три бронзови. С много награди се отличава и десет годишният Антон Деков от село Брестовица. Още в трети клас, а вече с титла “Математическа звезда”, Антон достойно се представя и на всички състезания през учебната 2018-2019г.
Малчуганите, заедно със своите развълнувани родители, в кабинета на кмета, получиха подаръци с пожелания за все повече и по- големи успехи занапред.
Стремим се повече деца,да се запалят и да се занимават със спорт и науки, и да бъдат достоен пример за връстниците си, коментира Пламен Спасов.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм