Среща на Цветанов с ГЕРБ - Стамболийски

Автор:
Събота, 13 Април 2019 18:33
Среща на Цветанов с ГЕРБ - Стамболийски

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с актива на ГЕРБ-Пловдив област на 13-ти април в читалище „Н.Й.Вапцаров“ в Стамболийски. Срещата е в 16.00 часа. На нея ще присъстват областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, общинските ръководства на структурите на ГЕРБ в общините в област Пловдив, общински съветници на ГЕРБ, народните представители ген.Константин Попов, Младен Шишков, Запрян Янков и д-р Христо Грудев, областните ръководители на ЖГЕРБ и МГЕРБ, членове и симпатизанти.

От 19.00 часа Цветанов ще присъства на традиционния пролетен бал на структурата на ПП ГЕРБ Пловдив в Гранд хотел „Пловдив“/Новотела“/.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • Радостина

  Баш майсторът на апартаментните далавери, отново ще дирижира поредната кьор софрица, като харчи на корем - народната парица! А може да има томбола, чрез която току виж някой гербов лапни шаран се сдобил с евтино жилище! Ха ха, блажени са вярвщите ГЕРБ-овце!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Червена дебилка!!! А може би луда чумава червена коза. Да говори за далавери наличието на такива кални обекти като Мадам Лъжа - синята нагла приватизаторка, другарката МилиЙончева - най-богатата българска журналистка и т.н. червени далавераджийски дири.Червена дебилка от 80% на проф. Мокет!

 • читател

  Добре е, че на срещата я е нямало пловдивската Цецка - Зико. Този изборен лузър далеч от кандидатите на ГЕРБ. Далеч и по-близо да бай Николай!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм