Нинова лъже и за читалището в Марково

Автор:
Четвъртък, 14 Март 2019 19:01
Нинова лъже и за читалището в Марково

Корнелия Нинова нагло излъга за пратена от кмет на ГЕРБ внезапна проверка в читалището в Марково, разкри депутатът Спас Гърневски.

Припомняме, че Нинова обяви миналата седмица, че на репетиция на танцовия самодеен състав били влезли двама данъчни - уж да танцуват, а после разкрили неотчитане на левчетата, които всеки желаещ да учи танци плащал.

Нинова каза, че трупата била от бабички, но най-старата бабичка е на 35 години и всички други са два пъти по-млади от Корнелия Нинова, каза Спас Гърневски, който е родом от Марково.

Разбира се, че срещу четирите лева от всеки доброволец на репетиция, не са му издавани бележки, продържи той. 25 човека, два пъти седмично по 4 лв., са 200 лв. на седмица, четири пъти в месеца – 800 лв.

За годината стават 8000 лв., изчисли Гърневски.

Той поряза Нинова, че е обвинила кмет на ГЕРБ, че бил пращал данъчни в читалището. Според депутата, Нинова не е чела закона, тъй като читалищата не се управляват от кмета.

Гърневски добави още, че председателят и секретарят на читалището в Марково са от БСП.

Кметът на Марково пък е от ВМРО, а не от ГЕРБ.

Отгоре на всичко Община Родопи, към която се води Марково, е отпуснала най-високата субсидия именно за това читалище през миналата година - цели 36 хиляди лева.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • читател

  Стане ли въпрос за хоро, веднага се сещайте за партизаните и политически отрепки от ГЕРБ /сега са лепнати за "умните и красиви" политически джендъри на Марешки/. Нали си спомняте, че побъркаха площада с идиотските ежеседмични си хора. Пловдивчани от околните къщи, както и адекватните хора по центъра луднаха от селския патриотизъм.

 • Радостина

  И най-после появи се българската Жана д' Арк! Жена със сърце на лъв и милост на сърна! Хвала!

 • читател

  отговори на: Радостина

  СтаниШеф е най-новият хит сред БСП, а риалити шоуто сред партизаните е по-интересно от МастърШеф. Мадам Лъжа, я чака люта битка на пленума, за да прокара лудата червена коза МилиЙончева. Над 91% от партизаните по страната са гласували водач на листата да е СтаниШеф. И май той ще Стане Шеф на листата на БСП, което ще е звучен ритник за Мадам Лъжа.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм