Съветниците от ГЕРБ-Стамболийски с дарение за поликлиниката

Автор:
Понеделник, 11 Март 2019 13:20
Съветниците от ГЕРБ-Стамболийски с дарение за поликлиниката

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на Стамболйски Георги Мараджиев и общинските съветници от ГЕРБ – Стамболийски, заедно с председателят на Общинския съвет и общински ръководител Стоян Богданов и с областния ръководител на МГЕРБ и председател на групата Владимир Пильов дариха няколко нови придобивки на обновената поликлиника в града. Те са за най-малките пациенти, затова се намират пред кабинетите на джипитата педиатри. С лични средства те закупиха къщички за игри, масички, столчета и книжки за децата, които чакат пред кабинетите, за да се занимават с нещо докато влязат при лекарите и да не се притесняват от посещението в поликлиниката. 

„С този жест отново доказахме, че когато сме единни добрите инициативи не спират. През настоящия мандат ГЕРБ имаме мнозинство в Общинския съвет и резултатът е на лице - много видими резултати за общината. Пожелавам си да имаме още по-голямо мнозинство в Общинския съвет и след изборите на есен, за да продължим да работим в същата посока и общината ни да се развива в положителна светлина!, коментира Мараджиев.
Той допълни, че ремонтът на поликлиниката е бил изключително наложителен заради окаяното й състояние - с пропадания и пропуквания, една рушаща се и неугледна сграда. Сега реновирането тя се е превърнала в модерно и красиво здравно заведение, което разполага и с рампа за инвалиди с вградено отопление, за да не се заледява през зимата.

По думите на Мараджиев това е поредният изпълнен ангажимент в общината, поет в началото на мандата, с което се доказва, че „каквото обещаем от ГЕРБ, го изпълняваме“.

За реализирането на този проект областният координатор задочно благодари и на председателя на ПГ и зам.председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, с чието съдействие бяха отпуснати средства в размер на 813 000 лева от правителството на Бойко Борисов за ремонта на сградата. Цветанов пое ангажимент да осигури средствата по време на предизборната обиколка за парламентарните избори в Стамболийски и изпълни обещанието си. Благодарение на отпуснатите от правителството средства обновената поликлиника вече е факт. До официалното й откриване ще бъдат дооформени алеите и тревните площи с напоителната система, съобщи още Георги Мараджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    ГЕРБ помага, докато червените дебели партизанки крадат като за световно.

    Прокуратурата обвини кметица от БСП за злоупотреби и длъжностно присвояване на 1 милион лева в Златица
    . https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201903/1552297490-fmm.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм