ГЕРБ Раковски номинира кандидати за евродепутати

Автор:
Събота, 09 Февруари 2019 11:37
ГЕРБ Раковски номинира кандидати за евродепутати

Събрание за издигане на кандидати за членове на Европарламента проведе общинската организация на ГЕРБ в Раковски . На събранието присъстваха народният представител Младен Шишков, административният секретар на ГЕРБ Пловдив област и председател на местната структура на партията Павел Гуджеров, общински съветници, кметове на кметства и представители на бизнеса.
" Преди 2009 година община Раковски я нямаше никъде, по това време ни връщаха още в началато на София. Всеки може да види какво се случи след 2009 година и всичко, което продължава да се прави. Нашата община никога не е била в такава кондиция , както е в сегашно време. Нека не губим инерцията. Когато покажем едни добри резултати тогава имаме основания да искаме." - категоричен бе Павел Гуджеров.
Според Младен Шишков ефекта от евентуална загуба на избори ще е не само политически , но и икономически. "Всичко което се случва в България се подпомага от европейския съюз. Има увеличаване на работните заплати , което от дълго време се очакваше . Нека да защитаваме нашето достойнство , чест , позиции. Нека да се ориентираме към младите. Молбата ми е да се мобилизираме да дадем всичко от себе си и да спечелим изборите заедно, да не ги подценяваме , тъй като ще бъдат и индикатор за местните избори."- призова присъстващите Шишков.
Кметът на община Раковски Павел Гуджеров запозна съмишлениците си с работата на общинска администрация към момента. Сменена е оградата на гробищния парк в кв. Генерал Николаево от ОП "Благоустрояване и превенция". В момента се работи и водопроводът в Момино село. За тази година са предвидени 23 улици за асфалтиране в общината без да е пропуснато едно село.
На събранитето се обсъждаха теми свързани с бизнеса, проблемите на местна почва и съответните решения. Председателят на Асоциацията на производителите на водоплаващи птици в България Иван Йовчев благодари за съдействието и помощта, която са оказали Павел Гуджеров и Младен Шишков на отрасъла като цяло. Двамата получиха благодарности и от жителите на село Белозем за нещата, които са направили за тяхното село и затова , че има работеща администрация.
Номинирани за евродепутати бяха Ивелина Василева, ген. Константин Попов, Рангел Матански и Менда Стоянова.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм