Мараджиев се срещна с кмета на Брезово Стоян Минчев

Автор:
Сряда, 09 Януари 2019 10:43
Мараджиев се срещна с кмета на Брезово Стоян Минчев

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев посети Брезово за среща с кмета Стоян Минчев. В разговора взеха участие и кметът на село Свежен Христо Енков и заместник-кмета от ГЕРБ Теодора Чучулигова. Те обсъдиха актуалната политическа обстановка и предстоящите европейски и местни избори.

Поговориха и за идеята за изграждане на паметник на художника Златьо Боюджиев, който е роден на 22. 10. 1903 г. в Брезово. Христо Енков пък сподели намеренията си да организира поход,: „По стъпките на Хаджи Димитър от връх Кадрафил до Бузлуджа“ и потърси съдействие от областния координатор за неговото провеждане.

По време на разговора стана ясно също, че кметът Стоян Минчев има нужда от допълнителни средства, с които да обнови парка в центъра на Брезово. Областният координатор Георги Мараджиев пое ангажимент да разговаря с ръководството на партия ГЕРБ за отпускането на 80 000 лева за реализиране на идеята.

Представителите на ГЕРБ в община Брезово увериха Мараджиев, че структурата е много мотивирана и ще работи с амбиция и хъс за спечелването на местните избори, за да може да бъдат продължени всички започнати проекти от кмета Стоян Минчев.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Илиян

  Е, много хубаво...партийни дела в кабинета на кмета...абе осъзнайте се малко бе...да не е 1973

 • наблюдателен

  Изглежда тези партийни дела са в някоя стая на "френското посолство" . Ужас доживяхме да видим кмет нагиздил се пред чуждо знаме.

 • партията

  Този Маранджиев верно бърка партийната работа с държавната, и се държи като че ли сме преди 89г., в годините на реалния социализъм, с партийна работа следва да се занимавате след работно време, иначе върнете си надника на данъкоплатеца.

 • Григорова

  И защо тази политическа среща се провежда в кабинета на кмета Минчев, а не в офиса на ПП ГЕРБ? Ако не ви е известно, пред сградата на община Брезово има паметник на Златю Бояджиев, друг е въпросът че не се харесва много на брезовци, защото са спорни художествените му качества. В центъра на града няма парк, но не е лошо да се изкрънка предизборно някой друг лев. А на Мараджиев да му е ясно, че това е първият и последен мандат на ГЕРБ в община Брезово.

 • Чуй, Чуй .

  Партия ГЕРБ може да отпусне 80000 лв. за парка в Брезово ...ха ха ха. И то без да ползва субсидии от държавния бидджет. Само от членски внос на членовете си. Пък и закакво друго да дава пари - улиците в Брезово са идеални, водоснабдяването е чудесно,работа има за всички - изобщо... пей сърце!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм