Мараджиев благодари на кабинета за 3.3 млн. за 4 общини в Пловдивско

Автор:
Четвъртък, 20 Декември 2018 12:26
Мараджиев благодари на кабинета за 3.3 млн. за 4 общини в Пловдивско

С решение на Министерски съвет бяха отпуснати 3 353 871 млн. лв. за общините Карлово, Раковски, Куклен и Лъки. Средствата ще бъдат изразходени за рекунструкция на част от уличната мрежа, възстановяване на настилка и тротоари, както и за основен ремонт на улици.

“Благодарни сме на правителството за отпуснатите средства, въпреки, че има много общини в област Пловдив, които имат нужда, но не са сред получилите допълнителни средства по бюджетите. За поред път правителството на ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов показаха, че не делят общините на наши и ваши, на малки и големи, а предоставят средства, за да могат общините да покажат видими резултати, да подобрят средата и начина на живот на хората, за да живеем по-добре, коментира областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Георги Мараджиев.

„А ние, кметовете, продължаваме да правим проекти и се надяваме, че през следващата година повече общини от област Пловдив ще получат средства, за да реализират идеите и да довършат започнатото през мандата. Общините, управлявани от ГЕРБ, винаги са сред отличниците и така ще бъде и занапред. Знам, че само с много работа и подкрепа от правителството общините се променят към добро, там хората са усмихнати и щастливи и живеят с оптимизъм, затова вярвам, че доброто предстои, бе категоричен Мараджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм