Кметът на Кричим честити празника на полицията

Автор:
Четвъртък, 08 Ноември 2018 19:48
Кметът на Кричим честити празника на полицията

Уважаеми служители на Българската полиция,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Вашия професионален празник - Денят на св. Архангел Михаил!
Използвам повода, за да изразя своето уважение и респект към всички Вас, мъже и жени - полицейски служители, към всички Вас и към онези поколения полицаи, които са служили на интересите на обществото според присъщите за времето си разбирания и закони, към всички полицейски служители, които често са били хулени, но и уважавани, които са плащали за грешките на теоретици, политици и нормотворци, но винаги са били и са необходими и полезни на обществото ни.
На всички Вас, чието ежедневие лишено от илюзии и лукс е обърнато с лице към риска, а понякога и с цената на собствения си живот, опазвате живота и спокойствието на гражданите, понасяте лишения в името на закона, сигурността и реда в държавата, пожелавам все така с чест и достойнство да носите униформата на българския полицай, защото да си полицай не е просто професия, то е призвание!
Пожелавам Ви здраве, благополучие, силен дух и оптимизъм, вяра в законността, сили и желание да продължите да защитавате реда и сигурността на жителите във всяко едно населено място в страната ни! Искрен поздрав отправям и към Вашите близки за моралната подкрепа и разбирането, което Ви оказват, защото те най-добре знаят, че за полицая няма определени рамки на работно време.
Честит Имен Ден и на всички именници и именнички, бъдете живи и здрави, и нека св. Архангел Михаил закриля Вас и Вашите семейства!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм