Мараджиев в Сопот: Евроизборите решават съдбата на държавата!

Автор:
Четвъртък, 08 Ноември 2018 11:45
Мараджиев в Сопот: Евроизборите решават съдбата на държавата!

Областният координатор Георги Мараджиев и административният секретар Павел Гуджеров, заедно с областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова се срещнаха с общинското ръководство и общинските съветници от ГЕРБ-Сопот. В началото на срещата Мараджиев каза, че при обиколката в областта прави впечатление летаргията, която е обзела общинските структури. За това областното ръководство е предприело срещите с актива на ГЕРБ, за да е по-близо до хората и да бъдат чути проблемите.

По думите му 2019 ще бъде една много трудна година, в която предстоят важни избори – и европейски, и местни. Затова трябва повече активност и работа с жителите на общините, на които да се обяснява политическата обстановка в страната и ползата от спечелването на тези избори. „България е в подем, държавата върви напред, българските общини се промениха, благодарение на правителството на Бойко Борисов.

Градовете и селата стават все по-привлекателни , с добра инфраструктура, паркове, места за спорт, заради многото реализирани проекти. Резултатите са видими в много от общините и не само в тези, управлявани от ГЕРБ . Всичко това е благодарение на добрата работа между местната власт и правителството“, бе категоричен Мараджиев.

По думите му, за да продължи тази тенденция структурите трябва да бъдат активни, обединени и с повече оптимизъм да подходят към изборите за Европейски парламент.

„Тези избори ще решат съдбата на страната“, допълни още той.

„Евроизборите са ключови за държавата, каза и Павел Гуджеров. Той допълни, че една евентуална загуба може да срине държавата и да доведе до много смут. Гуджеров уточни, че хората не бива да се доверяват на фалшивите новини на БСП, а да търсят истината, защото опозицията е майстор на правенето на „буря в чаша вода“ и това се вижда ежедневно.

По думите му ГЕРБ няма алтернатива, защото това управление е донесло само позитиви на българските общини и благодарение на това управление, те се променят и вече много от тях придобиват европейски вид като Раковски, Стамболийски, община „Родопи“, община „Марица“, Съединение.

„Нека подходим с оптимизъм и самочувствие към предстоящите избори“, призова и Евелина Апостолова и допълни, че добрите неща се случват, резултатите са видими в държавата и по общините, защото местната власт работи в интерес на гражданите. Към оптимизъм и повече работа призова и областният координатор Георги Мараджиев. Той подкани структурата да се обърне към периферията и да потърси подкрепа и от по-възрастните, и от младежите, които могат да донесат промяната.

„Заедно сме по-силни, нека имаме вяра, че ще извоюваме добри резултати на евровота, което ще ни даде сила и увереност и за местните избори, завърши Мараджиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Коментар

    Браво, най сетне разбрах, иначе сън не ме лови, Мараджиев каза съдбовно съдбините на страна са в ръцете на евроизборите, иначе кофти, ей Мараджиев , не ни плаши.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм