Ремонтираха 5 детски градини в Родопи за 98 х. лв.

Автор:
Четвъртък, 01 Ноември 2018 11:04
Ремонтираха 5 детски градини в Родопи за 98 х. лв.

Ремонтните дейности в пет детски градини в Община Родопи приключиха. Реконструирани са Детска градина „Надежда“ в с. Брестник, Детска градина „Пролет“, с. Цалапица, Детска градина „Пролет“ с. Първенец, Детска градина „Mир“, с. Кадиево и Детска градина „Първи Юни“, село Брестовица.

В сградата на Детска градина „Надежда“, село Брестник е направен ремонт на санитарен възел на първи етаж включващ подмяна на цялостна подмяна на фаянс по стени, полагане на теракот, подмяна на санитария, цялостно пребоядисване, подмяна на ел. и ВиК инсталация, подмяна на стара дървена дограма с нова AL дограма, както и допълнително възникнали дейности. Като стойността по договор e 11 143,19лв. с ДДС.

Детска градина „Пролет“, село Цалапица вече е с ремонтиран покрив на входове А и Б на включващ цялостна подмяна на дъсчена обшивка, летвена скара, полагане на хидроизолация и монаж на метални керемиди както и почистване и укрепване на улуци. Монтаж на нова AL преграда с врата, шпакловане и боядисване на стените при входа на сградата.Стойност по договор 9 750,85лв. с ДДС.

В сградата на Детска градина „Пролет“, село Първенец ремонта включва следните помещения : гардеробна, умивалня, тоалетна и офис на етаж 1 както и на етаж 2. Ремонтните дейности включват, както и допълнително възникнали дейности. Стойност по договор 48 903,09лв. с ДДС.

Детска градина „Mир“, село Кадиево е с реконструиран санитарен възел – първи етаж включващ подмяна на цялостна подмяна на фаянс по стени, полагане на теракот, подмяна на санитария, цялостно пребоядисване, подмяна на ел. и ВиК инсталация, подмяна на стара дървена дограма с нова AL дограма, както и допълнително възникнали дейности.Стойност по договор 9 789,70 лв. с ДДС.

А ремонта в сградата на Детска градина „Първи Юни“, село Брестовица включва подмяна на хидроизолация, ламаринени обшивки при козирка на покрив, както и допълнително възникнали дейности, на стойност 15 551,55лв. с ДДС.

Обща стойност на ремонтите възлиза на 95 138,38лв.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм