Запрян Янков на нова пешеходна зона в Карлово

Автор:
Неделя, 30 Септември 2018 10:40
Запрян Янков на нова пешеходна зона в Карлово

Депутатът от ГЕРБ Пловдив Област Запрян Янков, председателят на Общинският съвет - Карлово Теодор Шойлеков, общинският ръководител Данка Люртова и членове на ГЕРБ – Карлово присъстваха на официалната церемония за откриването на новоизградената пешеходна зона по ул. „Водопад”.

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, Александер Крeйсл - кмет на град Зехайм-Югенхайм, Германия, и Юлиян Моллов - началник на отдел Южен централен район при Главна дирекция „Стратегическо планиране и програми за регионално развитие“ на МРРБ прерязаха лентата.

Основната цел на проекта, по който е направена новата пешеходна зона, е подобряване на градската среда на центъра на град Карлово, като по този начин се предоставя възможност на всички жители на града и общината за лесен достъп до основни административни услуги.

Народният представител Запрян Янков коментира, че чрез изпълнението на проекта са извършени качествени промени в средата и се осигуряват възможности на гражданите с увреждания за улеснен достъп както до уличните и площадните пространства в централната градска част, така и до административните сгради, предлагащи множество административни услуги за гражданите. Той уточни, че началото е било дадено през ноември 2016 г., а крайният срок е 18.11.2018 г.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм