Пламен Константинов стиска палци на Станка в Пекин

Автор:
Неделя, 17 Август 2008 12:59

Автор plovdiv-online 

ImageКапитанът на волейболните ни национали Пламен Константинов (35) е отново в Пекин, след като кацна за втори път в китайската столица с полет от Франкфурт. Пробите му са отрицателни, а Пламен каза, че е потренирал, колкото е успял, в София, докато течеше небивалия скандал, забъркан от шефа на волейболната федерация Данчо Лазаров. Инженерът дори не се е извинил на Пламен за тъпотията, която сътвори с лекаря на отбора.

Пламен е кацнал в Пекин около 8.30 часа българско време и почива до 15 часа, когато ще проведе тренировка с тима, а после всички заедно ще отидат в залата за борба, за да викат за Станка Златева, която излиза в битка за златото срещу неизвестна китайка. Константинов е изтървал и визитата на президента Георги Първанов в блока на българските олимпийци.

Държавният глава се размина с посрещача, който пристигна броени минути след височайшата визита. Първанов отишъл да вдъхне кураж на нашите след катастрофалната загуба срещу италианците вчера и не по-добрата игра срещу американците преди това.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм