Над 350 кашона помощи от ГЕРБ за Мизия

Автор:
Четвъртък, 21 Август 2014 14:20
Над 350 кашона помощи от ГЕРБ за Мизия

ПП ГЕРБ Пловдив област продължава с изпращането на помощи за хората в нужда от Мизия.

Членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ Пловдив в 17-те общини в областта направиха стройна организация, под ръководството на областния координатор Здравко Димитров, и в рамките на седмица събраха дузини с неща от първа необходимост.

Над 350 кашона с перилни и почистващи препарати, дезинфектанти и хранителни продукти, сред които минерална вода, брашно, сокове, ориз, макаронени изделия, вафли, варива, мед, както и чували с дрехи и дори телевизор, заминаха от офисите на ПП ГЕРБ в пловдивска област. Помощите потеглиха с куриерски фирми за бедстващите в Мизия.

Една част от събраното замина като част от дарителската акция на БЧК. Другата част от 350-те кашона и чували отиват в храм „Св. Св. апостоли Петър и Павел" в Мизия.

Там за раздаването на помощите ще се погрижи енорийският свещеник Дилян Тенджерски, който преди седмица отправи молба за съпричастност.

Всички изпратени помощи бяха събрани от членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в общините на пловдивска област.

Областният координатор Здравко Димитров благодари на всички членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ за създадената бърза и своевременна организация по събирането на помощи за хората от бедстващата община.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Браво

    В последната година, очевиден е напредъкът в политическия живот на ГЕРБ Пловдив Област.Постигнаха се много високи изборни резултати,достигащи национални стойности.И това става в Общини които са били твърдо червени. В тях все още има и живи партизани!Стратегията която се прилага определено дава резултати.И всичко това се дължи на новото ръководство на ПП ГЕРБ начело със Здравко Димитров!
    Той не дели Общините и членовете на организацията на НАШИ и ВАШИ,обръща сериозно внимание на Младежите,изпълнява точно всички препоръки и указания на Централното ръководство без шум и помпозност и получава има тези резултати!Затова и от ръководството високо оценяват неговата работа и получава благодарности.
    Дерзай Зико! В теб има бъдеще!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм