ГЕРБ Пловдив Област прати помощи в Мизия

Автор:
Петък, 15 Август 2014 14:53
ГЕРБ Пловдив Област прати помощи в Мизия

Днес, когато православната църква чества големия християнски празник Успение на Света Богородица, за Мизия заминаха първите помощи, събрани от членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ Пловдив област.

В началото на седмицата партийната организация започна събирането на неща от първа необходимост за всички бедстващи там. Стихията унищожи много домове, реколта и домашни животни.

Затова всички пострадали в Мизия изпитват огромна нужда от всякакъв вид подкрепа. Акцията за събирането на помощи бе организирана след отправената молба на енорийския свещеник Дилян Тенджерски от храм „Св. Св. апостоли Петър и Павел" в Мизия към всички християни за съпричастност и материална подкрепа.

В понеделник Областната организация на ПП ГЕРБ отправи призив към своите членове и симпатизанти всеки да помогне според възможностите си.

И даренията буквално заваляха. Десетки хора, съпричастни с чуждата болка и нужда, отделиха от личните си средства, за да помогнат.

Помощите и даренията бяха събирани в офисите на ПП ГЕРБ Пловдив област по общини.

Идеята на организираната кампания е чрез тези дарения да се покаже на всички пострадали, че не са сами в такова тежко изпитание.

Днес, 15-ти август, тръгна първият транш от пакетирани храни, почистващи препарати, постелъчно бельо и вода към храм „Св. Св. апостоли Петър и Павел" в Мизия.

Там даренията ще бъдат раздавани, според нуждите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Браво на ГЕРБ, не само празники приказки, като останалите политици, а реални действия! Затова ГЕРБ ще има 121+ депутата!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм