Здравко Димитров: Парламентът изчерпа доверие

Автор:
Сряда, 19 Юни 2013 14:41
Здравко Димитров: Парламентът изчерпа доверие

Този парламент изчерпа доверието на гражданите.

Парламентарната група на ПП ГЕРБ напусна парламента, защото сме подложени на постоянни провокации, с процедурни хватки се приемат закони, които обслужват интересите на тройната коалиция.

С тези думи областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област и депутат в 42 НС Здравко Димитров обясни пред журналисти позицията на своята партия, свързана с неприсъствието на депутатите от партия ГЕРБ в парламента.

От всяко изказване от трибуната лъха на реваншизъм, няма толерантност в изслушването.

Обстановката за работа е ненормална и е трудно така да се работи, тонът е изключително нездрав.

ПП ГЕРБ ще влезе в пленарна зала, тогава, когато се разглежда Изобрният кодекс или се обсъждат социални проблеми, допълни още Димитров.

На журналистически въпрос дали ГЕРБ организира хора, които да участват в протестите, Здравко Димитров заяви, че нито той, нито други членове на партията, са организирали симпатизанти за участие в протестите.

Но в същото време като гражданин заяви, че подкрепя протестиращите, защото това са различни лица от тези, които протестираха през февруари.

Всеки българин има своя гражданска позиция и той има право да я изрази, каза още Димитров.

Относно забавянето на назначенията от т.нар. втори ешалон, Здравко Димитров коментира, че те се правят на всяка цена и за това и има проблеми.

Когато има договорки е видно, че трудно се спазват.

Парламентарната група на ПП ГЕРБ ще настоява за предсрочни избори, защото това е и волята на протестиращите, добави още
Димитров.

Според областният координатор на ПП ГЕРБ кандидатите за народни представители трябва да имат образователен ценз и дори да бъдат подлагани на психотест.

Също така според него гласуването трябва да е задължително и така ще бъде избегнато купуването на гласове.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (63)

Покажи предишните коментари
  • ТОТО

    ЧИТАТЕЛ ЧАО . УТРЕ ПАК.

  • читател

    Успех ТОТО, до утре!

  • дедев

    този от дясно на снимката до Зико беше зам.кмет при Герб заместник на д-р Филипова членката на герб ,но като стана мамин иванчо кмет го изгони , а сега с пари които даде на Зико пак се присламчи ,ама не му стана пак работата както и през 2011г.като с пари искаше да стане съветник от Герб.България ще се успокои когато Офшорката Плевнелиев подаде оставка.

  • ЖКШ

    Интересно,много интересно взе да става.Темата е състава на парламента, неговата дейност и решения, които доведоха да масови протести в цялата страна. Изведнъж обаче и доста често напоследък, всяко явяване на З. Димитров ( вече само като народен представител), предизвиква спонтанен "ГНЯВ" в определени индивиди.Това, погледнато и с невъоръжено око, говори три неща - СТРАХ,СТРАХ и пак СТРАХ! И кой ли пък може да се страхува толкова, че да изпада в не контролирани психо състояния? Май отговора е ясен! А и решението на проблема е повече от очевиден!

  • Наблюдателен Пловдивчанин

    Прав си ЖКШ.Това е т.н. приятелски огън.Многото калинки,назначени навсякъде, по единствените ,но много важни качества - некадърност и лоялност, изпитват страх да не би Мамин Ванчо, да го отнесе вятъра на промяната!

  • Умница

    Зико поне е секси,за разлика от оня инфантил Каймакамчо!

  • Мефистофел

    Зико говори за ценз за да си депутат.
    погледнете ги на снимката, кой от тях има ценз, придобит с интелектуални способности и природна интелигентност.
    Здлавко Димитров, или Ангел Ангелов.
    Зико има три магистратури, обаче няма ъкъл три умни приказки да каже.
    Каква е ползата от него в парламента. Какви закони може да подготви?
    В политиката влизат ей такива като Зико, съешват се с едрия бизнес и работят за него.
    Така се създават и монополите, и картелите. А следствието от това, високи цени, замразени и обезценяващи се заплати, огромни печалби за монополистите и картелите и мизерия за хората.
    Кой от вас вместо Зико и компанията му на тази снимка, НЕ ИСКА да види интелигентни хора с ценз, придобит с качества. Хора, необвързани с мутри, олигарси, хора, които ще управляват така както се управлява в Европа, творящи закони за обществото, създаващи средната класа на благоденствието!

  • читател

    отговори на: Мефистофел

    "Мефистофел" ти нали беше сервитьор? Точно сервитьор да има претенции за ценз? Ами от турците 5 човека ще влезнат, от на Болен идиотите 2 и т.н. А стига вече... Все от нещо сте недоволни...

  • читател

    отговори на: Мефистофел

    "Мефистофел" ти нали беше сервитьор? Точно сервитьор да има претенции за ценз? Ами от турците 5 човека ще влезнат, от на Болен идиотите 2 и т.н. А стига вече... Все от нещо сте недоволни...

  • герберче

    Бате Мефи, ние дипломите си ги печатаме в чужбина.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм