Разширяват коритото на р. Сребра

Автор:
Понеделник, 08 Април 2013 17:20
Разширяват коритото на р. Сребра

Първа копка за разширяването коритото на река Сребра ще направи водачът на листата на ГЕРБ Пловдив Област Здравко Димитров заедно с кмета на Раковски Иван Антонов и шефката на проекта Деница Николова на 10 април (сряда) от 15:30 часа.

Това съобщи за Plovdiv-0nline зам.-кметът на Раковски Павел Гуджеров, който е четвърти в листата на ГЕРБ за 17 МИР Пловдив Област.

Проектът е финансиран по ОП Регионално развитие и е на стойност 1 003 317 лв. безвъзмездна помощ.

Той цели предотвратяване на риска от наводнения чрез корекция и разширяване на речното корито на р. Сребра в Раковски и Шишманци.

Церемонията е в кв. Генерал Николаево, кръстовището на бул. Г.С. Раковски и ул. Сребра.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (10)

 • E

  После и мост ще направят, и училище и деца ще направят, сега всичко обещават

 • АНТИГЕРБ

  АМАН ОТ ПРЕДИЗБОРНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ НОМЕРА, ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ЗИКО ДА ИЗЛЕЗНЕ В ОТПУСК ПРАВИ ПЪРВА КОПКА, А БЕ ЗИКО, НАЛИ НЕ БЕШЕ КАТО ДРУГИТЕ, ЗАЩО ТАКА СТАНА ИЛИ ТЪРСИМ ДИВИДЕТИ, МНООО ИНТЕРЕСНО КАК СРОКЪТ ЗА ПЪРВА КОПКА СЪВПАДА С НАЧАЛОТО НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ.... НАРОДЕ, МИСЛИ ЗА КОГО И ЗАЩО ГЛАСУВАШ!!!

 • нена

  Вие сте пълен ташак Зико ти поне беше пич но като те гледам си тръгнал по стъпките на Тотев не знам мислиш ли ,че би било възможно да излъжите и този път хората
  съмнявам се

 • нена

  грешка е ,че тези копки ги правите точно сега а не преди 5 месеца или 1 година

 • Копайте, другари

  Копай, бате, копай, други ще режат после лентите! Селски предизборни номера. Всички приличат на слаби имитатори на Тодор Живков. Както каза бате Бойко: Само ГЕРБ ще спре бившите комунисти. Демек дамо бившите комунисти ще спрем бившите комунисти. Айдааааааааааа!

 • Иван

  Какви хора сте вие, не ви разбирам. Не стига че хората правят добри неща ами и негодувате че било сега, а не вчера; вашите леви партии какво направиха за 20 години - пълно нищо. Оставете ГЕРБ да си вършат работата, и не бъдете завистливи .

 • Симеон

  Завистливи, много завистливи са, защото нищо не направиха, прескачат от партия в партия, карат се за постове,

 • в

  ГЕРБ спазват демократичността и спазват обещанията .

 • 888

  Комуниста си остава комунист - вари го, печи го пак си остава нагъл, тъп и необразован. Абе аланколувци, ако имахте поне малка представа от еврофондове, то пък и от къде да имате като ви ги спряха за кражби и некадърност, щяхте да знаете че парите не идват от днес за утре. Финансирането на такива проекти е дълга процедура, която отнема и години понякога и няма как да има общо с изборите, защото никой не може да прогнозира сроковете. И кво, като има избори нищо да не правят така ли? Да си тънем в мизерия защото има избори всяка година - тази логика може да съществува само в болните мозъци на комунистите, защото тя им е насадена с десетилетия. Нещата се случваха само преди изборите, но това е минало и надявам се забравено време за нормалния българин.

 • Област

  Герб ще разбие областта, мощно и яко

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм