Пенсионери в Първенец: ГЕРБ мисли за нас

Автор:
Неделя, 28 Юни 2009 20:00

ImageВъзрастни дами от клуба на пенсионера в село Първенец се срещнаха с кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислава Шопова, която е общински ръководител на ГЕРБ Родопи и самата тя живее в село Храбрино. ГЕРБ планира да увеличи вдовишките пенсии, а освен това и да добави по 50 лева на месец към пенсиите на хората над 75 годишна възраст, обясни Шопова. Тя каза на дамите, че е нереалистично в момент на криза, в какъвто се намира страната ни, да се обещава вдигане на парите им в проценти, защото няма как да се изпълни и те за пореден път ще останат излъгани. Това, което аз обявих, е залегнало в програмата на ГЕРБ и експертите са наясно как ще осигурят тези средства без да натоварват останалите сектори, допълни Шопова. Ако получа доверието ви на 5-ти юли, ще продължа да идвам при вас, за да научавам от какво имате нужда и какви са идеите ви за да решим проблемите заедно.

ImageЗащото съм убедена, че трябва да се поддържат градивните стрни от възпитанието на едно общество и да се залага колкото е възможно повече на тях. Вие сте такава градивна страна и смятам, че за да го има нашето мото „БЪЛГАРИЯ МОЖЕ!" в оргомната си част го дължим на възпитанието, което вие като майки ни дадохте, каза кандидат-депутатът Владислава Шопова.

Пенсионерите споделиха очакванията си за подобряване на стандарта им на живот и че вярват на ГЕРБ. Поетесата от Първенец Блага Кренчева се снима с Шопова и я убеди, че е все така смята за важна изборната активност. Надеждите са в Община Родопи, която за първи път на евроизборите даде доверието си на партия, различна от БСП и това беше ГЕРБ, на 5-ти юли да се постигнат още по-добри резултати.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм