Случаят Белнейски: Марковски не дава да мерят члена на Колев

Автор:
Четвъртък, 28 Май 2009 13:47

ImageТопадвокатът Марин Марковски, който защитава обвиняемия за убийството на двете сестри Белнейски Лазар Колев хвърли бомба, като заяви, че не разрешадва да мерят члена на клиента му. Назначената андрологична експертиза трябваше да докаже дали наистина Колев има огромно мъжко достойнство, което е причина за увреждането на вътрешните полови органи на жертвите. Според Марковски провеждането на тази експертиза е унизителна и безмислена, защото по никакъв начин няма да докаже вината на подзащитника му. Самият Колев също обявил, че няма доброволно да се подложи на срамната експертиза. Единственият начин за извършване на манипулацията е насилственият, казва пък адвокат Марковски, според когото делото е в девета глуха.

Трети месец Лазар Колев е в ареста на Националната следствена служба . Според майка му Мариана, моментното психическо състояние на сина й е изключително тежко, на което пък разчитали разследващите. Те очакват от Колев да изплюе името на съучастника си. 

Засега сигурното е, че генетичен материал, взет от Лазар Колев, съвпада с този, взет от труповете на двете сестрички. Самият Колев, който лежеше в затвора за кражба, се издал пред съкилийник. Съкилийникът оповестил наученото пред началството. По неофициална информация той е освободен предсрочно.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм