Борисов: Излезте всички да гласувате! Иван Антонов е най-добрият!

Автор:
Четвъртък, 26 Февруари 2009 12:42

Image“Кметът трябва да е добър мениджър, да намира пари. И понеже ние избираме най-добрите за кандидати, аз ви обещавам, че ако гласувате за Иван Антонов тази събота, той няма да се задържа много в Общината – папката под мишница, проекти, проекти и да ходи да търси средства”. Това каза неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред препълнената зала на читалището в квартал “Генерал Николаево” в Раковски късно снощи.

“Щом ме докара два пъти тук, значи е достатъчно убедителен”, пошегува се Борисов и в същия тон допълни - “Да не кажете, че съм се разпищолил, с вратовръзка съм дошъл.”  Борисов благодари на Емил Кошлуков и на подкрепяната от “Новото време” Мария Бурова, трета  в класацията на първия тур от частичните изори, затова, че се обяви публично за Иван Антонов на балотажа.

И  отговори на множество въпроси, свързани с липсата на държавна помощ за Раковски.

Image“Когато ПП ГЕРБ получи доверието на хората и влезе във властта, ще се опита максимално справедливо да разпределя парите за Общините в страната”, каза Борисов. Хората го питаха за спрените пари по САПАРД, за европроектите, по които Общината ще може да кандидатства, за  съдбата на разрушения мост край село Стряма и за това ще имат ли депутат от Раковски.  Отговорите на всички въпроси бяха посрещнати с бурни аплодисменти заради конкретните ангажименти по тях.

“За да се случи всичко това обаче, трябва да започнем промяната още от изборите тази събота – увери множеството председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. “Те са много важни не само за Раковски, но и за страната ни, и за партия ГЕРБ. Защото, както се казваше в една медия, Община Раковски ще е реалната социология и това, което покажат изборите тук, ще е валидно за предстоящите избори за евродепутати  и за български парламент”. Цветанов призова за масовост на вота в събота  и обяви, че една победа на Иван Антонов в Раковски, ще даде на ПП ГЕРБ устрема и самочувствието, което  обществото иска.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм