Изключват съветник № 1 в Първомай от ГЕРБ

Автор:
Вторник, 27 Януари 2009 18:57

Цялата партийна организация била против д-р Димитър Хубинов 

Автор и снимка plovdiv-online

Image
Д. Лазаров
Председателят на Общинския съвет в Първомай д-р Димитър Хубинов ще бъде изключен от партия ГЕРБ. Това съобщи пред plovdiv-online областният координатор адв. Димитър Лазаров. Причината е, че самият Хубинов отказвал да работи с общинското ръковоство на ГЕРБ. Той се яви на изборите са кмет на Първомай като член на Сдружение ГЕРБ, впоследствие става член на партията и шеф на Общинския съвет. Следват два неуспешни опита за катурването му от поста.

Хубинов признава, че работи много добре с кмета Ангел Папазов, който е издигнат от Инициативен комитет, но е близък до министъра на транспорта и областен лидер на БСП Петър Мутафчиев. Димитър Лазаров заяви още, че снощното общинско събрание на ГЕРБ в Първомай е излязло с декларация за изключване на Хубинов от партията. Според устава на ГЕРБ, предложението трябва да мине през областното ръководство и оттам се праща за окончателно становище на Изпълнителната комисия. Изключването на Хубинов обаче е сигурно.

 Така ГЕРБ ще се лиши от още един председател на ОбС, след като това се случи първо в Карлово, където пучът срещу Николай Петков успя през лятото на 2008, а после успешен беше и пучът срещу Йордан Кюмюрджиев в Пловдив през есента.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм