COVID влезе в съда в Пазарджик

Автор:
Петък, 16 Октомври 2020 11:04
COVID влезе в съда в Пазарджик

Съдия от Районния съд в Пазарджик е с потвърдена положителна проба за коронавирусна инфекция, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Считано от днес, 16 ч. до 16.10.2020 г. се преустановява работата на съдиите и служителите от Съдебната палата в Пазарджик. Сградата ще бъде основно дезинфекцирана. Насрочените заседания за петък, 16 октомври, са отсрочени, за което страните по делата ще бъдат своевременно уведомени. Всички документи могат да бъдат подавани на електронните пощи на институциите, както следва:

-        За Окръжен съд – Пазарджик - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

-        За Районен съд – Пазарджик -  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм