Д-р Грудев на първи звънец в своето училище

Автор:
Вторник, 15 Септември 2020 15:27
Д-р Грудев на първи звънец в своето училище

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев присъства на тържественото откриване на новата учебна година в ОУ „Отец Паисий“ в града. Той поздрави ученици и преподаватели и им пожела да бъдат отговорни и всеотдайни. Родители и учители да водят децата смело напред, да ги учат как да се изправят, когато се препъват и падат, да им показват верния изход измежду лабиринта от житейски препятствия.

Доктор Грудев е възпитаник точно на ОУ „Отец Паисий“ в Асеновград и в днешния празничен ден се върна назад в спомените си, когато е бил ученик. Там той е получил своето основно образование и е израснал заедно с връстниците си, получавайки житейски уроци и забавлявайки се в щури игри. Днес, на първия учебен ден, след края на официалното откриване за първия учебен ден, градоначалникът посети класните стаи, разгледа физкултурния салон и се разходи из красиво обособеното дворно пространство на школото.

Доктор Христо Грудев разговаря с директора на учебното заведение Гергана Христозова и бе категоричен, че при възможност, община Асеновград винаги ще подкрепя образованието, защото то е един от най-важните елементи на човешкия живот и играе ключова роля в изграждането на личността.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм