Труд кани на протест Каназирева и Манолова

Автор:
Понеделник, 06 Юли 2020 08:21
Труд кани на протест Каназирева и Манолова

На гражданско неподчинение ще излязат жителите на с. Труд, община Марица в Четвъртък 09.07.2020г. от 18:30 часа, със сборен пункт чешма Гергана.

Причината са силните и интензивни миризми, които се изпускат във въздуха в следствие на функциониращата на 250м. от жилищен квартал централа за производство на топло и електроенергия от биомаса.

Борбата на засегнатото население с обгазяването от това производство продължава вече 5 години.

Организаторите, сдружение „Бъдеще за село Труд“ са изпратили покана за участие в протеста на всички парламентарно и непарламентарно представени партии в България, на всички народни представители от област Пловдив, на областна администрация Пловдив, Ръководството на община Марица и общински съвет на община Марица, Движение „Изправи се бг“ и до всички ресорни институции.

Под мотото „Търпението се изчерпа“ протестиращите ще очакват всички поканени лица, включително и тези отправящи сериозна заявка за бъдещо управление на държавата, за да получат гаранция, че реални ангажименти ще бъдат поети и проблемът ще бъде трайно и кардинално решен.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    В тези жеги "д-р по право" Дани-Здравка ;););) по-скоро ще се пие едно розе https://i.ibb.co/mGRVPpg/22.jpg в 8 метровия басейн на луксозната си кооперация. Т.е. на мама и татко гладните пенсионери от Гладно поле сем. Кленджарови.

  • Къро

    На село винаги има една по-особена миризма.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм