Канят асеновградчани да ползват онлайн услуги

Автор:
Петък, 26 Юни 2020 11:23
Канят асеновградчани да ползват онлайн услуги

Пълна дезинфекция ще се извърши днес (26.06.20 г.) в сградата на община Асеновград. Процедурата няма да затрудни или ограничи работата с граждани. Дезинфекцията ще стартира от най-горните помещения на сградата и ще премине през всички етажи надолу. В края на работния ден ще бъдат дезинфекцирани помещенията от Информационния център, касите и другите звена, в които има достъп на граждани. Всичко това налага ограничаване достъпа и затваряне на сградата на община Асеновград за 48 часа. Това ще се случи в предстоящия уикенд (14.03.20 г. - 15.03.20 г.).

От общинската администрация припомнят, че поради усложнената епидемична обстановка в страната е въведен пропускателен режим за посещение на граждани. Те ще бъдат допускани само до втория етаж, където се намират Информационния център, данъчната служба, каси, ГД ГРАО и други звена за обслужване на клиенти. От градската управа призовават асеновградчани да спазват въведените противоепидемични мерки с цел недопускане разпространението на заразата.

Напомняме, че гражданите могат да ползват електронните услугите, които община Асеновград предлага чрез официалния си интернет сайт: https://www.asenovgrad.bg/bg/elektronni-uslugi-na-obshtina-asenovgrad , с цел да се избегне посещение сградата на администрацията и струпване на много хора на едно място, като по този начин ще спестят и време.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм