Мараджиев пред ГЕРБ в Съединение: Предстои ни важна битка

Автор:
Четвъртък, 25 Юни 2020 10:44
Мараджиев пред ГЕРБ в Съединение: Предстои ни важна битка

Областният координатор Георги Мараджиев в Съединение: Предстоят ни важни избори, затова ни трябват силни и мобилизирани структури

Областният координатор Георги Мараджиев се срещна с членове на структурата на ГЕРБ в Съединение. На срещата присъства и кметът на общината Атанас Балкански, както и общинският ръководител Петя Червенакова.

„Важни и трудни избори ни предстоят догодина и затова ни трябват силни и мобилизирани структури. Да отчетем грешките, да си вземем поуките и да продължаваме напред. Така се обърна към членовете на общинската организация на ГЕРБ – Съединение областният координатор Георги Мараджиев.

Той заяви, че въпреки победата на местните избори трябва да се започне работа за предстоящите парламентарни още от сега, а не да се чака последния момент. Във връзка с компроматите срещу премиера.

Мараджиев коментира, че който води подобна битка, сам загива в нея.

Той призова хората да не се доверяват на фалшиви публикации и снимки, а да гледат направеното, това което се случва в страната и по общините и сами да си направят изводите.

За пореден път областният координатор подчерта, че е време да се даде път на младите, които имат идеи и желание да се развиват, за да се обновят организациите и да получат нова сила.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм